streda 27. júna 2012

Žihľavové kokosky


Dve stonky žihľavových listov

Niekoľko lístkov mäty

cca 150 g hrozienok

50 g slnečnicových semiačok

50 g mandlí

deci jablčnej sťavy, alebo vody

- rozmixovať. Ak je zmes príliš hutná, treba pridať vodu alebo šťavu, alebo lístky žihľavy. Ak je zmes príliš riedka, treba pridať semiačka. Ak sa nelepí dostatočne, treba zase pridať hrozienka. Tie treba pridať aj v prípade, že by bola zmes od žihľavy príliš horká. Prípadne možno vyskúšať pridať iné ovocie, hrať sa, objavovať rôzne variácie...

Zo zmesi vytvarujeme guličky, ktoré sa obalia v kokose. Sú veľmi svieže a jemne horkasté.

Užívajte s radosťou :)


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára